Daniël Kapaan (links) en Sven Hokke jagen namens Vierpolders op de bal. * Foto: Vincent de Koning
Daniël Kapaan (links) en Sven Hokke jagen namens Vierpolders op de bal. * Foto: Vincent de Koning Foto: Vincent de Koning

Vierpolders officieel 'best of the rest' in vierde klasse G

Actueel 289 keer gelezen

Vierpolders – Met een klinkende 10-0 zege op SV Simonshaven in de voorlaatste ronde van de competitie in de vierde klasse G, verzekerde Vierpolders zich van de tweede plaats en van nacompetitievoetbal om promotie.

Al na twintig minuten reguliere speeltijd waren de kaarten geschud en was de match beslist. Douwe Zijlstra opende deze zaterdagmiddag de uiteindelijke monsterscore waarna Jesper Lakerveld (2x) en Maikel Straatman voor een 4-0 voorsprong zorgden met de eerste helft nog niet eens halverwege. Sven Hokke en nogmaals Zijlstra zorgden voor een 6–0 ruststand.

Kaal
Na rust leek het er even op dat Vierpolders het allemaal wel goed vond maar tussen de 70e en 85e minuut werd het Simonshavense doel nog vier keer gevonden: Sheean Booister, Douwe Zijlstra (zijn derde vandaag), Patrick Scheerhoorn en Ricardo Nijsen schoten de thuisclub naar een zege met dubbele cijfers. Patrick Scheerhoorn leverde na afloop vanwege het behalen van de nacompetitie zijn weelderige haardos ter plaatse in bij aanvoerder Lakerveld.

Generale
Komende zaterdag sluit Vierpolders de reguliere competitie af met een uitwedstrijd bij Zwartewaal. Dat de twee ploegen elkaar in de nacompetitie waarschijnlijk weer zullen treffen, maakt de derby extra interessant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws