Trainer Hans de Heer en Rockanje moeten winnen om zich te verzekeren van nacompetitie. * Archieffoto: Wil van Balen.
Trainer Hans de Heer en Rockanje moeten winnen om zich te verzekeren van nacompetitie. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Rockanje: winnen en hopen om degradatie te ontlopen

Actueel 184 keer gelezen

Hoogvliet - Na de kansloze 5-0 nederlaag bij Rijnmond Hoogvliet Sport moet Rockanje zaak komende zaterdag in de slotronde winnen van GHVV '13 om aan directe degradatie te ontsnappen.

Ervan uitgaande dat ook de concurrentie wint, houdt de ploeg van trainer Hans de Heer dan hekkensluiter Zinkwegse Boys onder zich.

Scenario's
Er zijn nog tal van andere scenario's denkbaar, maar zich direct veilig spelen bij winst op GHVV '13 is voor Rockanje niet meer mogelijk. De bewoners van sportpark Drenkeling zijn na afgelopen zaterdag in het gunstigste geval veroordeeld tot een nacompetitie waarin het afwenden van degradatie het hoogst haalbare is.

Streekploegen
In die nacompetitie treft Rockanje vrijwel zeker streekploegen als Vierpolders en/of Zwartewaal, die dit seizoen hun blakende vorm in de vierde klasse willen bevestigen met een promotie.

Reputatie
Rockanje, heeft echter een gedegen reputatie als 'nacompetitiefighter'. Vorig seizoen nog liet de ploeg van De Heer zeven (!) concurrenten achter zich in de strijd om het laatste, toen onverwacht nog vrijgekomen, ticket voor de derde klasse...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws