Links: directeur-bestuurder Maarten de Booij. Rechts; voorzitter visitatiecommissie Hannah Bovenkerk.
Links: directeur-bestuurder Maarten de Booij. Rechts; voorzitter visitatiecommissie Hannah Bovenkerk. Foto: De Leeuw van Putten

Mooi visitatierapport voor De Leeuw Van Putten

Actueel 158 keer gelezen

Spijkenisse - Eind 2017 heeft De Leeuw van Putten opdracht gegeven aan Cognitum om een visitatie uit te voeren. Dat onderzoek heeft plaatsgevonden in de periode januari - mei 2018.

Op alle onderdelen scoort de woningcorporatie goed. De visitatiecommissie is van oordeel dat De Leeuw van Putten een echt sociale woningcorporatie is met een goed oog voor een gezonde verhouding tussen financiën en sociale rolinvulling. Met haar sterke focus op de financiële gezondheid, de positieve kasstroom en het afbouwen van de leningenportefeuille, realiseert zij sterke financiële ratio's.

De Leeuw van Putten heeft een groot hart voor de complexe doelgroep hetgeen blijkt uit het hoge percentage passend toewijzen. Zij is initiatiefrijk op het gebied van de klimaatdoelstellingen. Zij beheert als een goed huisvader de financiën zonder al te veel risico, vooral met het oog op de toekomst waarin het bezit vrijwel gelijktijdig veroudert. Hoewel zij sterk gericht is op beheersing staat dat haar flexibiliteit allerminst in de weg.

De Leeuw van Putten is bijzonder tevreden, dat haar beleid door anderen herkend en gewaardeerd wordt. Het is een stimulans om de ingeslagen koers voort te zetten. Het volledige rapport is te vinden op www.dlvp.nl.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws