Luc, Brian, Pieter, Tim en Nick zijn als organisatoren klaar voor de eerste Mudrun van Vierpolders.
Luc, Brian, Pieter, Tim en Nick zijn als organisatoren klaar voor de eerste Mudrun van Vierpolders. Foto: pr

Sportweek Vierpolders viert jubileum met mudrun

Actueel 464 keer gelezen

Vierpolders - In de eerste week van juni vindt in Vierpolders voor de vijftigste keer de Sportweek plaats. Reden voor vijf vrienden om het jubileum op te luisteren met de organisatie van een mudrun.

De Mudrun Vierpolders wordt op zondag 3 juni gehouden als een van de vele sportieve activiteiten die het dorp in de Sportweek jaarlijks op zijn kop zetten.

Initiatiefnemer
'Ik doe mijn leven lang al mee met de sportweekactiviteiten,'zegt initiatiefnemer Luc van der Zanden (23). 'het werd tijd om wat terug te doen.' Luc's vrienden Brian van Geffen (25), Pieter van der Harg (24), Tim Hokke (24) en Nick van der Valk (24) waren direct enthousiast.

Muddy miles
Tijdens de Mudrun Vierpolders zul- len de deelnemers door middel van klimmen, klauteren, glijden en door de sloot te banjeren 4 muddy miles (± 6,4 km) afleggen. Onderweg moeten er ± 20 obstakels overwonnen worden. Deelname is vanaf 13 jaar en niet alleen voor ervaren mudrunners: de opzet is om het voor zoveel mogelijk mensen een leuke uitdaging te maken. De voorinschrijving is inmiddels al vol. Hierdoor is inschrijven alleen nog mogelijk voor mensen uit de gemeente Brielle. Voor meer informatie en/of inschrijven is er een Mudrun Vierpolders Facebookpagina: www.facebook.nl/MudrunVP.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws