Afbeelding
Foto: Rene Bakker

Coalitieakkoord tussen ONS Nissewaard, PvdA en VVD

Actueel 160 keer gelezen

Nissewaard - ONS Nissewaard, de PvdA en de VVD hebben een coalitieakkoord gesloten. De partijen willen in gezamenlijkheid met de nieuwe raad de komende vier jaar werken aan een schoon, heel en veilig Nissewaard. Het coalitieakkoord, samen voor elkaar! wordt morgen aan de gemeenteraad ter beschikking gesteld. De inhoud hiervan wordt tijdens de gemeenteraadsvergadering ingeleid door ONS Nissewaard lijsttrekker Martijn Hamerslag.

Aan de gemeenteraad worden morgen vijf kandidaten voorgesteld als nieuwe wethouder.  De portefeuilleverdeling is op hoofdlijnen als volgt: Martijn Hamerslag (ONS Nissewaard) wordt wethouder financiën en sport, Jan Willem Mijnans (ONS Nissewaard) keert terug als wethouder beheer en wonen. Léon Soeterboek krijgt zorg, evenementen en cultuur in zijn portefeuille. Wouter Struijk (PvdA) wordt verantwoordelijk voor jeugd, onderwijs en armoedebeleid en Igor Bal (VVD) heeft Ruimtelijke Ordening, duurzaamheid en verkeer en vervoer in zijn portefeuille.

De nieuwe coalitie streeft er naar om ook alle andere politieke partijen in Nissewaard te benaderen en te betrekken bij hun plannen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws