Afbeelding
Foto: PR

Rockanje verwelkomt schrijfster Judith Visser

Actueel 1.382 keer gelezen

Rockanje - Op zaterdag 28 april om 13:00 uur zal schrijfster Judith Visser in Rockanje haar nieuwste boek Zondagskind signeren. Zondagskind is een autobiografische roman over een jong meisje dat opgroeit met autisme in een tijd waarin er nog weinig over autisme bekend was. In Zondagskind neemt Judith Visser de lezer mee in de belevingswereld van iemand met Asperger.

Zondagskind verscheen op 29 maart en vloog direct de bestsellerlijsten in. Op dit moment staat het boek op nummer 5 in de nationale Bestseller60, een overzicht van de bestverkochte boeken van de afgelopen week. Met alleen maar buitenlandse namen boven zich is Judith Visser de bestverkochte Nederlandse auteur van dit moment.

De schrijfster trekt momenteel het hele land door om over haar boek te vertellen. Onlangs nog was ze te gast in het televisieprogramma Pauw op NPO1. Visser woont sinds 2010 in Rockanje en verheugt zich op een 'thuiswedstrijd': een signeersessie in haar eigen dorp.

U bent van harte welkom om uw exemplaar van Zondagskind te laten signeren in The Readshop Rockanje op het Dorsplein, op zaterdag 28 april tussen 13:00 en 14:00 uur. Uiteraard is er die middag ook alle gelegenheid voor een praatje met de auteur.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws