Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl
video

Feestelijke heropening de Vlielander

Actueel 279 keer gelezen

Zuidland – Vanmiddag was het feest in speeltuin de Vlielander in Zuidland. Wethouder Jan Willem Mijnans heeft de gerenoveerde speeltuin feestelijk heropend door een lint met ballonnen door te knippen.

Mede door het fantastische weer, kwamen veel kinderen op de opening af om te komen spelen in de vernieuwde speeltuin. Er is veel veranderd in de speeltuin, er is een gedeelte aangelegd voor de allerkleinsten. Van de piramide (het gebouw) is de overkapping weggehaald, omdat deze veel onderhoud vergde en er is een aantal toestellen vernieuwd. Ook kunnen de oudere kinderen lekker voetballen op een panna-veldje.

Voorzitter Jan-Willem van den Bosch is trots op het behaalde resultaat, maar geeft alle eer aan de voormalige voorzitter Marcel van Meurs. 'Hij heeft alles gecoördineerd en in gang gezet'.

De speeltuinvereniging wordt volledig gedraaid door vrijwilligers, er zijn ongeveer 300 leden. De technische commissie bestaat uit ongeveer 12 mensen die voor het onderhoud van de speeltuin zorgen. De activiteitencommissie verzorgt diverse activiteiten op en om de speeltuin, zoals bijvoorbeeld speurtochten, bingo, hutten-bouwdag, buitenspeeldag, enz.

Vrijwilligers zijn er nooit genoeg, er is altijd behoefte aan een paar extra handen in allerlei functies. Momenteel is er een vacature voor penningmeester, omdat de huidige penningmeester heeft aangegeven te willen stoppen.

Roel van Deursen legde de opening vast:

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws