Afbeelding
Foto: stock

Wijkvereniging 'De Kreek' 1983-2018

Actueel 199 keer gelezen

Spijkenisse - De wijkvereniging aan De Kreek 123 bestaat dit jaar 35 jaar. De missie van de wijkvereniging is het versterken van de sociale binding tussen de inwoners van Spijkenisse e.o. Dit alles in verband met actuele thema's zoals vereenzaming en beweging voor diegenen die in een isolement verkeren.

Op woensdagmorgen wordt o.m. koersbal georganiseerd. In de gezellige ruimte is een professionele koersbalmat en dito ballen aanwezig waar gedurende twee uurtjes onder het genot van koffie de spieren gestrekt kunnen worden. De koersbalclub kan leden gebruiken. Meer informatie wordt gegeven door Mart Wit, telefoon: 0181-636010.

Wilt u sowieso komen kijken wat de wijkvereniging zoal organiseert? Kom eens langs! Er is een gezellige ontmoetingsruimte waar een kopje koffie of iets fris gedronken kan worden en meerdere zalen waar activiteiten gedurende weekdagen ontplooid worden. Op vrijdagmiddag wordt er door "Dance4kids" vanaf 17.00 tot 18.00 u urgeoefend op dance-moves voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook zij kunnen nieuwe leden verwelkomen.

In het nieuwe seizoen wil de volleybalploeg weer van start, mensen die zin hebben om op een woensdagavond in gemoedelijke sfeer een potje te volleyballen kunnen zich aanmelden via 0181-772938.

Bushalte (Bus 105) en voldoende parkeerruimte voor de deur, het pand is toegankelijk voor rolstoelers.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws