De eerste donaties zijn binnen!
De eerste donaties zijn binnen! Foto: Wil van Balen

Non-stop Roparun Event Struytse Hoeck

Actueel 225 keer gelezen

Hellevoetsluis - Klokslag 15 uur ging vandaag het mini Roparun Event in het overdekte deel van winkelcentrum de Struytse Hoeck voor de Jumbo van start.

Roparunteam Tennis Runners TCK houdt een 24 uurs mini Roparun om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De mannen en vrouwen van het team zullen non-stop (tot zaterdag 15.00 uur) de Roparun na bootsen op twee loopbanden en twee hometrainers. Er wordt dus ook 's nachts door dit team van bikkels doorgerend en gefietst ten bate van mensen met kanker.

Onder aanvoering van teamcaptain Veldhuis zullen deze doorzetters hun best doen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen dankzij de donaties van de bezoekers van het winkelcentrum. Gelijk na de start van het evenement werd de eerste gulle donatie met luid gejuich ontvangen.

De Roparun zal dit jaar van 19 tot 21 mei worden gehouden. De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit acht lopers en daardoor zal iedere loper gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon.

Kijk voor meer lokaal nieuws uit Hellevoetsluis op http://www.groothellevoet.nl

Afbeelding
De eerste donaties zijn binnen!
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws