Breng je stem uit op www.expeditierobinson.nl/profiel/486
Breng je stem uit op www.expeditierobinson.nl/profiel/486 Foto: Sander de Smit

Stem Sander de Smit naar dat Robinson eiland!

Actueel 157 keer gelezen

Hellevoetsluis- De 35-jarige Sander de Smit is in de race om mee te doen met de 19e editie van Expeditie Robinson wat niet makkelijk is omdat er heel veel kandidaten zijn die deze reis wel mee zouden willen maken.

Acht voorrondes zijn er in totaal om je te plaatsen voor Expeditie Robinson. Met nog drie voorrondes te gaan wordt het heel spannend en doet Sander er alles aan om met de opdrachten zichzelf te onderscheiden. Echter… Zonder voldoende stemmen blijft het helemaal moeilijk om überhaupt dit avontuur aan te gaan laat Sander weten.

"Ik zou graag mee willen doen omdat ik het 1 van de mooiste beproevingen vindt waaraan je kunt deelnemen, fysieke en mentale uitputtingsstrijd den top, ik wil meemaken of ik daar tot in staat ben. Misschien kan ik het wel naar een next level tillen door de kandidaat op het eiland te zijn die misschien wel de ultieme Robinson is".

Op allerlei manieren is Sander bezig om stemmen te winnen en wat zou het mooi zijn als de lezers van Voorne-Putten hem een steuntje in de rug geven door op hem te gaan stemmen.

Breng je stem uit op www.expeditierobinson.nl/profiel/486

Help deze Hellevoetse Robinson om zijn droom waar te maken en stem Sander de Smit naar dat eiland!

Foto: Sander de Smit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws