Jubilaris Erika Breedveld werd in het zonnetje gezet voor ruim 25 jaar lidmaatschap
Jubilaris Erika Breedveld werd in het zonnetje gezet voor ruim 25 jaar lidmaatschap Foto: PR

Jubilaris en afscheid bij uitvoering Ons Genoegen

Actueel 263 keer gelezen

Rockanje - Afgelopen vrijdag en zaterdag, 16 en 17 maart, heeft Muziekvereniging Ons Genoegen uit Rockanje weer hun winteruitvoeringen georganiseerd. Twee keer een goed gevulde zaal, leuke acts van de jeugd en mooie, afwisselende optredens van de drumband, het (jeugd-)combo, de twirlers en het orkest. Tevreden gezichten en mooie complimenten van de gasten. Daar doet Ons Genoegen het voor!

Jubilaris Erika Breedveld werd in het zonnetje gezet voor ruim 25 jaar lidmaatschap bij de vereniging. Ooit begonnen als majorette en al vele jaren speelt ze de hoorn-partij in het orkest. Ze wensten haar nog een fijne muzikale toekomst toe.
Helaas heeft de vereniging afscheid moeten nemen van de twirlers. De afgelopen jaren was dit het enige onderdeel van de vereniging waar, op 1 na, geen nieuwe leden voor zijn te vinden. Ze hebben een lastig besluit met elkaar moeten nemen, maar op deze manier een mooi afscheid kunnen creëren. Linda, Thierra, Cathelijne en Lisa, enorm bedankt voor jullie inzet!

Ons Genoegen bedankt al hun leden, donateurs, bezoekers, sponsoren en iedereen die deze avond weer tot een succes heeft gebracht. Zij zien u graag bij een volgend optreden!

www.onsgenoegenrockanje.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws