De dames van HV Spijkenisse wisten zondag te competitie te hervatten met een zege bij HC Voorne.
De dames van HV Spijkenisse wisten zondag te competitie te hervatten met een zege bij HC Voorne. Foto: Theo van Kralingen

Winst voor hockeysters in streekderby met HC Voorne

Actueel 180 keer gelezen

Hellevoetsluis – De hockeysters van Spijkenisse hebben zondag tijdens de hervatting van de competitie gewonnen in het treffen met HC Voorne.

Het werd in Hellevoetsluis 1-3 (1-0).

Voor de thee kwamen de dames uit Hellevoetsluis wat ongelukkig op voorsprong dankzij een treffer van Marjolein Mens. Na de thee bracht Jillian Veelo de dames weer op gelijke hoogte. Twee treffers van Evelien Schutte bepaalde vervolgens de eindstand op 1-3 voor HV Spijkenisse.

De zege voor de ploeg uit Spijkenisse was nodig, omdat er eerder in Spijkenisse werd verloren van de Hellevoetse tegenstander. 'Ook de afgelopen tijd in de zaal hebben ze drie keer gewonnen en de nederlaag van de eerste competitieronde dat heeft toch best zijn nasleep gehad in de eerste seizoenshelft bij ons. Daarom is dat mooi dat het nu is weggepoetst. Zondag was het een echte derby vond ik. Wij waren wel de betere ploeg, maar een beetje ongelukkig komen zij toch op voorsprong. De uitslag die na rust op het scorebord kwam was wel terecht denk ik', meende coach Jeroen Barto na afloop.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws