Afbeelding
Foto: PR

Sven Ratzke komt naar het BREStheater

Actueel 156 keer gelezen

Brielle - De Duits-Nederlandse zanger en entertainer Sven Ratzke reist met zijn zinderende theatershows de hele wereld over: van New York naar Amsterdam en van Berlijn naar Sydney. Overal waar hij voet aan wal zet, vallen publiek en pers als een blok voor zijn charmes en talent. Ratzke is energiek, ad rem, geestig, vrijpostig en buitengewoon muzikaal.

Hij heeft zo'n tien theaterprogramma's op zijn naam staan, waaronder het veelgeprezen David Bowie-programma STARMAN. Ratzke ontving internationaal juichende kritieken en diverse prijzen. Afgelopen juni werd hij in Australië nog genomineerd voor een Helpmann Award, dé belangrijkste onderscheiding voor een podiumkunstenaar. Dit najaar is zijn eigen talkshow Ratzkes Rendezvous te zien op de ARD. Momenteel is hij in ons eigen land te zien met zijn nieuwste show For One Night Only.

For One Night Only van Sven Ratzke is op zondag 11 maart om 15.00 uur in BREStheater in Brielle te zien. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.brestheater.nl

De theaterkassa is geopend op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstellingen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws