Informatie en workshops voor senioren.
Informatie en workshops voor senioren. Foto-OK.nl
video

50+ Geldbeurs in bibliotheek

Actueel 140 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmorgen opende burgemeester Salet in Bibliotheek de Boekenberg de 50+ Geldbeurs. Deze tweede editie van de senioren beurs duurt nog tot vanmiddag 16.00 uur.

Bij de diverse informatie stands op de eerste etage van de bibliotheek kan informatie worden verkregen van onder andere buurtpreventie en -bemiddeling, gemeente, Budgetinloop, notariële diensten, sportschool, woningbouwvereniging, Voorne-Putten Werkt, politie, SWO en hulp bij het invullen van formulieren. Ook worden er de gehele dag workshops gegeven over zaken die 50 plussers aangaan. Hoe zit het met mijn pensioen, mogelijkheden om weer aan het werk te gaan, testament, langer thuis blijven wonen en koken met een klein budget, zijn onderwerpen die in de diverse workshops aan bod komen.

Bezoekers krijgen voor deelname aan een workshop een lootje voor een loterij. Wethouder Dirk van der Schaaf trekt om 15.30 uur de winnende loten waarmee een reischeque ter waarde van € 250,  dinerbonnen voor het buurtrestaurant, waardebonnen voor uitstapjes met de SWO of SBO en gratis woonchecks door de brandweer te winnen zijn.

Roel van Deursen maakte een rondje over de beurs:

Kijk voor meer lokaal nieuw, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws