Deze voorleeskampioenen deden mee aan de voorronde
Deze voorleeskampioenen deden mee aan de voorronde

Winnaar voorronde Voorleeswedstrijd bekend

Actueel 559 keer gelezen

Hellevoetsluis - Bibliotheek Zuid Hollandse Delta organiseerde ook dit jaar weer de voorronde voor Nationale Voorleeswedstrijd 2018 in het Cultuurhuis. Dit jaar wordt de Nationale Voorleeswedstrijd voor de 25e keer gehouden.

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseerde afgelopen vrijdag één van de voorronden van de Nationale Voorleeswedstrijd in Cultuurhuis De Nieuwe Veste. De voorleeskampioenen uit groepen zeven en acht van tien basisscholen uit Hellevoetsluis en Oudenhoorn lazen een fragment uit hun favoriete kinderboek voor aan een jury. Op hun eigen school kwamen zij al eerder als beste voorlezer van alle groepen naar voren. Zij zijn dan ook allemaal al de trotse bezitter van de titel 'voorleeskampioen van de school'.

Demi van Schelt van OBS De Houthoeffe, Thijs Vrij van OBS het Palet, Sarah Lemmen van OBS De Brandaris, Olesia Dracht van PCBS De Regenboog, Lara Eöri van CBS De Bron, Anna Delafosse van OBS Het Schrijverke, Jaylen Bol van OBS De Wateringe, Rolf Hendriks van RKBS Hendrik Boogaard, Luna de Cock van 1e Openbare Montessorischool, Ries Voorn van OBS De Kring en Manoa Boudine van OBS De Hoorn deden mee aan de voorronde.

Rolf Hendriks van RKBS Hendrik Boogaard mag door naar de regionale ronde op 21 maart in het Bibliotheektheater van Ridderkerk!

Kijk voor meer lokaal nieuws op http://www.groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws