De vier jubilarissen in het zonnetje gezet, alle vier voor 50 jaar lid van de KNGU: Sien Bout, Arina de Vries, Erwin Bout en Plona Nanuru
De vier jubilarissen in het zonnetje gezet, alle vier voor 50 jaar lid van de KNGU: Sien Bout, Arina de Vries, Erwin Bout en Plona Nanuru Foto: PR

Twee sportieve en gezellige avonden in Tinte

Actueel 390 keer gelezen

Tinte - Afgelopen weekend gaf gymnastiekvereniging O.D.I. haar jaarlijkse gymuitvoering in de Odiaan aan de Kade in Tinte. Op vrijdagavond voordat het gymprogramma begon werden er 4 jubilarissen in het zonnetje gezet, alle vier voor 50 jaar lid van de KNGU: Sien Bout, Arina de Vries, Erwin Bout en Plona Nanuru. Ze kregen een KNGU speld en bloemen uitgereikt van voorzitter Heleen Poli.

Vorig jaar was het thema verhuizen, omdat ze dat tenslotte gaan doen. Dit jaar is het thema "En we nemen mee…" Wat ze allemaal mee nemen, werd uitgebeeld door alle groepen. Met de opening werd een speciaal ingezongen lied ten gehore gebracht, waaraan alle deelnemende leden mee mee zongen en tegelijkertijd materialen en foto's lieten zien met wat ze allemaal meenemen van de Kade naar de Strypsedijk. Alle groepen lieten hun kunsten zien, van balk lopen, trampoline springen, touwklimmen, pegasus springen, ballen gooien, dansen, acro, tot aan de klompendans. Het Bondlied werd ook nog gezongen, we nemen tenslotte alles mee. Dit alles onder leiding van Plona Nanuru en Annelies den Bakker. Zaterdag na het gymgedeelte was er het toneelstuk "Een rits te ver" door de toneelgroep van O.D.I. onder regie van Jan Langendoen. Een klucht van Jon van Eerd. Een fantastisch stuk met een prachtig decor.

Zaterdag 17 februari wordt het hele programma nog een keer opgevoerd. Meer info www.odi-tinte.nl of volg ze op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws