Groot feest voor de Meiden van Nieuwenhoorn
Groot feest voor de Meiden van Nieuwenhoorn

Actie Vergeten Kind door Meiden van Nieuwenhoorn

Actueel 158 keer gelezen

Nieuwenhoorn - Eindelijk, na maanden van geld ophalen voor stichting Het Vergeten Kind, was dan afgelopen weekend de grote afsluiter voor de Meiden van Nieuwenhoorn. Wat hebben ze de afgelopen maanden hun best gedaan.

De dag werd geopend met mooie woorden van de jeugdvoorzitter, waarin hij benadrukte hoe trots de hele vereniging is op de Meiden. Dit werd gevolgd door een benefietwedstrijd tegen de 's Gravezande. Na de wedstrijden werd de symbolische cheque overhandigd aan Liesbeth van stichting Het Vergeten Kind. Het uiteindelijk opgehaalde bedrag is maar liefst €3230,40!!! Mede mogelijk gemaakt door de lieve meiden van 's Gravezande, want ook zij hadden een actie gestart en een cheque meegebracht ter waarde van €200,-.

Maar de dag was nog lang niet voorbij. Er volgde een loterij, een mini-disco en een gezellige feestavond. De Meiden willen nog graag even iets zeggen: "We zijn ontzettend dankbaar voor alle ouders en vrijwilligers die deze dag maar ook de maanden hiervoor voor ons klaar hebben gestaan; zonder jullie was het nooit zo'n succes geweest. Ook het bestuur van vv Nieuwenhoorn bedankt dat jullie ons alle ruimte hebben gegeven om zoiets moois neer te mogen zetten. Alle sponsors dank jullie wel en last but not least: Iedereen die onze actie heeft gesteund door het doen van een donatie, heel erg bedankt!".

Kijk voor meer lokaal nieuws uit Hellevoetsluis op  http://www.groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws