Muziekvereniging Ons Genoegen kan altijd nog extra donateurs gebruiken!
Muziekvereniging Ons Genoegen kan altijd nog extra donateurs gebruiken! Foto: PR

Donateurswerving voor 'Ons Genoegen'

Actueel 322 keer gelezen

Rockanje - Afgelopen december heeft een aantal leden huis aan huis, in en om Rockanje, flyers bezorgd om voor de vereniging donateurs te werven. De eersten hebben zich inmiddels aangemeld, waarvoor onze hartelijke dank!

Een muziekvereniging kost veel geld, zoals het opleiden van jeugd, het onderhoud en de aanschaf van instrumenten en uniformen. De huur van repetitieruimte, instructeurs en dirigent kosten ook veel meer dan ze redelijkerwijs aan contributies en subsidie kunnen opbrengen.

Diverse acties
Als vereniging doen ze hun uiterste best om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Onder meer door diverse verkoopacties, de grote clubactie, optredens van hun dweilorkest "De Dorsvlegels" en het ophalen van oud papier. Desondanks hebben zij de steun van u hard nodig. En als inwoner van Rockanje wilt u toch ook de muziek niet missen met Koningsdag, of de 4 mei herdenking? Of met de lampionnenoptocht of de Sinterklaasintocht? Of hun prachtige concerten, uitvoeringen en buitenoptredens? Wellicht was u van plan zich als donateur op te geven, maar was het er nog niet van gekomen u aan te melden of heeft u hun flyer gemist.

Klein bedrag
Voor een bedrag van minimaal € 15,- per jaar (een hoger bedrag mag natuurlijk ook) bent u al donateur en ontvangt u gratis toegangskaarten (voor 2 personen) voor hun jaarlijkse winteruitvoering. Dit jaar wordt deze gehouden op 16 en 17 maart. Aanvang 19:30 uur in SCC "De Merel" te Rockanje.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de website van de muziekvereniging : www.onsgenoegenrockanje.nl. Of u betaalt minimaal € 15,- op één van onderstaande rekeningen en u wordt automatisch donateur. Vermeld a.u.b. bij "omschrijving" : nieuwe donatie én uw adres. Daarna ontvangt u jaarlijks een acceptgirokaart om uw bijdrage te betalen.

Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw aanmelding!

Muziekvereniging "Ons Genoegen".

Bankgegevens: Rabobank : NL 84 RABO 0355 7226 66 of ING bank : NL 25 INGB 0000 3549 78, t.n.v. Ons Genoegen Rockanje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws