Afbeelding
Foto: Dierenbescherming

Een bonk energie genaamd Buddha!

Actueel 273 keer gelezen

Spijkenisse - Buddha is een knappe reu van vier jaar oud. Anderhalf jaar geleden was hij ook in het asiel en is nu weer terug wegens gezondheidsproblemen van zijn eigenaar.

Het ligt niet aan hem, hij werd alleen erg druk omdat hij zijn energie niet meer kwijt kon. Buddha is een sociaal ventje en is lief voor kinderen, maar omdat hij zo druk en lomp is zijn kinderen vanaf 12 jaar een beter idee, dan van die hele kleintjes. Hij is erg waaks en kan een paar uurtjes alleen zijn. Wat dan wel belangrijk is dat hij van tevoren even lekker heeft kunnen rennen.

Buddha heeft een lichte heupdysplasie, dat komt meestal door een erfelijke aanleg. Op het ogenblik heeft hij er geen last van, maar je kunt niet in de toekomst kijken, er zijn ook voedingssupplementen die de verschijnselen kunnen verlichten. Buddha is gek op aandacht en ligt graag lekker tegen je aan op de bank. Ook doet hij alles voor wat lekkers en met die positieve aandacht leert hij heel snel. Ben jij sportief, hou je van wandelen en ben je op zoek naar een maatje voor altijd? Dan is Buddha je droommaatje.

Wil je snel kennis met hem komen maken? Stuur dan een mailtje naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met informatie over jezelf of bel naar 088-34 37 131

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws