Namens De Moeders van Oostvoorne, hartelijk dank voor deze bijdrage!
Namens De Moeders van Oostvoorne, hartelijk dank voor deze bijdrage! Foto: PR

Cheque voor Moeders van Oostvoorne

Actueel 1.737 keer gelezen

Oostvoorne - Moeders van Oostvoorne is een groep dames uit Oostvoorne, die zes jaar geleden begonnen is met het inzamelen van nieuw en gebruikt speelgoed. Dit speelgoed brachten zij naar de Voedselbank om de kinderen van ouders die gebruik maakten van de diensten van de Voedselbank hier blij mee te maken.

Inmiddels zijn ze gestart met een nieuw project, namelijk het samenstellen van kinderverjaardagspakketten voor kinderen waarvan hun ouders hiervoor niet de financiële middelen hebben. Deze gezinnen komen uit Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Hellevoetsluis en Nieuwenhoorn. Bij een verjaardagspakket moet men denken aan alle middelen die nodig zijn voor een geslaagd kinderfeestje, zoals versiering, drinken, snoepgoed en kadootjes. Dit doen zij in samenspraak met de stichting Pameijer. Na veel zoekwerk zijn zij er in geslaagd om een opslagruimte voor al het speelgoed te vinden in Rozenburg. Maar mocht u een ruimte weten in Oostvoorne, die zij kosteloos kunnen gebruiken, dan houden zij zich aanbevolen. Via Facebook zijn ze te volgen en kunt u contact met hen opnemen.

De Ouderraad vond dat deze groep vrijwilligers een steuntje in de rug kon gebruiken en heeft hen een cheque van € 300,-- overhandigd, het bedrag wat is opgehaald bij de 'kerstborrel' op het schoolplein, na afloop van het kerstdiner van de kinderen vorig jaar.

Namens De Moeders van Oostvoorne hartelijk dank voor deze bijdrage!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws