Trainer Roy Langendoen van JC Ichikan feliciteert *** met zijn uitverkiezing tot Ichikanjer van 2018.
Trainer Roy Langendoen van JC Ichikan feliciteert *** met zijn uitverkiezing tot Ichikanjer van 2018. Foto: Rik Bakker

Jasper Eland 'Ichikanjer' 2017

Actueel 462 keer gelezen

Rockanje – Afgelopen week vond in MFC de Merel in Rockanje het jaarlijkse clubkampioenschap van judoclub Ichikan plaats, ook wel het Nieuwjaarstoernooi genoemd. Jasper Eland werd verkozen tot Ichikanjer van 2017.

Veertig judoka's in de leeftijd van 4 tot 15 jaar streden de gehele dag om mooie prijzen. En omdat meedoen belangrijker is dan winnen, was er voor elke judoka een prijs.

Receptie
Aansluitend op het toernooi werd de nieuwjaarsreceptie gehouden. In de foyer van de Merel blikte het bestuur samen met de leden terug op 2017 en werd het glas geheven op een sportief 2018. Sportief wordt het zeker want Ichikan start dit jaar met een wedstrijdtraining op de vrijdagavond en in mei 2018 staat er een heus judokamp op de planning.

Wens
Met de start van de wedstrijdtraining als de organisatie van Ichikan's eerste judokamp gaat er voor de trainers en het bestuur van Ichikan een langgekoesterde wens in vervulling. Dankzij een toenemend animo voor wedstrijden onder de jeugdleden zagen zij nu de kans om de wedstrijdpotentie onder de leden verder te stimuleren. Zij hopen dan ook over een half jaar een stabiele wedstrijdploeg te realiseren. De 'judoka van het jaar-prijs' ging naar Jasper Eland. Jasper deed in het afgelopen jaar aan alle door Ichikan aangeboden judowedstrijden mee en is met recht een Ichikanjer!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws