Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

AVO-pand wordt hotel voor tijdelijke werknemers

Actueel 436 keer gelezen

Spijkenisse - Het bedrijfspand op de Boyleweg dat verbouwd is om vluchtelingen op te vangen, wordt in gebruik genomen als verblijf voor tijdelijke arbeiders in de Botlek en de Europoort.

De gemeenteraad van Nissewaard heeft toestemming verleend om in het pand een AVO te huisvesten. Doordat de vluchtelingenstroom uitblijft, heeft de eigenaar een andere bestemming gevonden. De fractie van ONS heeft met verbazing kennis genomen van het nieuws dat ze via RTV Rijnmond vernam.

ONS heeft vragen gesteld aan het college nu het pand door een andere doelgroep in gebruik genomen gaat worden, dan waarmee de gemeenteraad akkoord is gegaan. Zo wil ONS weten of het college op de hoogte is van de gewijzigde bestemming en of die wijziging past binnen het bestaande bestemmingsplan. Ook wil de fractie weten of de bewoners/ondernemers van de omliggende wijken op de hoogte zijn gesteld van de tijdelijke bewoning en of het college bereid is om met de pandeigenaar in gesprek te gaan om een onwenselijke situatie op Halfweg te voorkomen.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws