Amar Sedney duelleert namens de oude glorie van WRW/SC Voorne/Brielle met Gino Stolk van de huidige selectie van brielle. * Foto: Wil van Balen
Amar Sedney duelleert namens de oude glorie van WRW/SC Voorne/Brielle met Gino Stolk van de huidige selectie van brielle. * Foto: Wil van Balen Foto: Wil van Balen

Brielle werkt al aan de nieuwe selectie

Actueel 560 keer gelezen

Brielle - De begroeting van het nieuwe jaar op het Brielse Geuzenpark maakte afgelopen zaterdag duidelijk, dat er bij de VV Brielle al volop aan de selectie voor het nieuwe seizoen wordt gewerkt.

Aanvoerder Alex van Dommelen, Marcel van den Berg, Marvin Godschalk en Jeffrey Duijnstee hebben al toegezegd ook volgend seizoen op 't Geuzenpark te voetballen. Daarmee zijn de eerste vier dragende spelers vastgelegd. Samen met Michael van Dommelen en Tom den Boer, die in het nieuwe seizoen overkomen van derde divisionist Spijkenisse is de basis voor een selectie die sterker moet worden dan ooit, daarmee gelegd.

Druk
Een volle kantine is altijd leuk! En het was heerlijk druk in de kantine van VV Brielle tijdens de traditionele nieuwjaarsdag. Om 11.30 openden de dames van Brielle het programma tegen een selectie van oud-speelsters van WRW. De huidige selectie was conditioneel sterker en won ruim. Daphne Vellema redde de eer van de 'oudjes'. Oud WRW won vervolgens het duel met oud SC Voorne met 2-1. Nick van Sliedregt scoorde voor Voorne, Ronald Mansveld en Edwin Stam voor WRW.

Slotduel
Het slotduel was tussen de huidige selectie en een selectie van oud-spelers van WRW, SC Voorne en VV Brielle. Na een 3-1 voorsprong bij de rust werd het 5-1 voor het huidige eerste. De goals van de huidige selectie kwamen van Jeffrey Duijnstee (2x), Luke Corver, Stevie Soares en Claudio Santos Silva. Gijs van den Ende scoorde tegen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws