Afbeelding

Mirjam Bakkes Vrijwilliger van het Jaar BV Voorne

Actueel 213 keer gelezen

Brielle - Op 6 januari j.l. vond het Nieuwjaarstoernooi van basketbalvereniging BV Voorne plaats in de Dukdalf. Op veld 1 speelden vier gemengde teams van de senioren een aantal sportieve wedstrijden. Op veld 2 vond tegelijkertijd het ouder-kind toernooi plaats, waarbij ouders samen met hun kind een aantal partijtjes konden spelen.

Na afloop namen de winnende teams traditiegetrouw de felbegeerde taart in ontvangst. Als afsluiting van het toernooi kon iedereen meedoen met de "shoot-out". Bij de senioren werd deze gewonnen door Yannick en bij de ouders/kinderen door Joshua. Dit jaar werd Mirjam Bakkes gehuldigd als vrijwilliger van het jaar. Zij ontving uit handen van bestuurslid Hans-Pieter van de Merwe, de wisselbokaal. Mirjam is zeer actief binnen BV Voorne. Zij is o.a. wedstrijdsecretaris, trainer en coach, scheidsrechter, en heeft een actieve inbreng bij allerlei activiteiten die het bloeiende verenigingsleven van BV Voorne ten goede komen.

Grote Clubactie

Jasper van Hagen werd door het bestuur in het zonnetje gezet omdat hij maar liefst 71 loten heeft verkocht voor de vereniging. Mede dankzij Jasper en alle andere lotenverkopers, heeft de Grote Clubactie het mooie bedrag van duizend euro opgeleverd!

 Loterij

De Brielse middenstand was ook dit jaar weer zeer gul met het beschikbaar stellen van allerlei artikelen, zodat er heel veel prijzen verloot konden worden. Alle sponsoren hiervoor hartelijk dank!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws