Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES gaat open

Actueel 266 keer gelezen

Brielle - Het nieuwe sport- en cultuurhuis 'DukdalfBRES' is vanaf 29 januari compleet. Dan zijn ook de bibliotheek, de speelotheek en het centrum Vrijwilligerswerk erin gehuisvest. Mensen kunnen zeven dagen per week boeken lenen en terugbrengen, kranten en tijdschriften lezen, kaarten voor voorstellingen kopen. Dat alles naast de functies van theater, zwembad, sporthal en squashbanen. Ook zijn diverse schoolklassen erin gehuisvest. Multifunctioneel ten top!

Op 21 februari is de officiële opening (voor genodigden) van DukdalfBRES gevolgd door een feestelijke open dag op zaterdag 24 februari. De hele dag door zijn er gratis activiteiten voor groot en klein op het gebied van sport en cultuur: optredens, voorstellingen en sportclinics. Alle inwoners krijgen het programma van de open dag voorafgaand in hun brievenbus. 

Heel Brielle bakt

Er wordt een wedstrijd 'Heel Brielle bakt' gehouden voor inwoners vanaf 13 jaar. Wie bakt de mooiste taart? Een prijs, uitgereikt door een bekende Briellenaar, en eeuwige roem liggen voor de winnaars klaar. De bezoekers van de open dag krijgen stukjes van de taarten aangeboden bij hun drankje.

Cupcakecup

Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een spannende cupcake wedstrijd. Aanmelden voor 'Heel Brielle bakt' en de 'cupcakecup' kan per e-mail via pl.vanmunster@brielle.nl. Alle benodigde informatie wordt dan toegezonden.

Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws