Het feestjaar werd ingeluid met de oliebollentocht.
Het feestjaar werd ingeluid met de oliebollentocht. Foto: Ruwaard van Puttengroep

25 jaar Bevers Ruwaard van Puttengroep

Actueel 196 keer gelezen

Spijkenisse – Traditiegetrouw is er elk begin van het nieuwe jaar een oliebollentocht gepland bij Scouting Ruwaard van Putten.

Dit keer werd het georganiseerd door de beverleiding. Het thema voor deze oliebollentocht was 25 jaar Bevers Ruwaard van Puttengroep

Tijdens het openen van de oliebollentocht door de beverleiding kwam een aantal themafiguren in rode truien het terrein oplopen. Zij zoeken naar huize Hotsjitonia. 25 jaar geleden was het toch echt op dit terrein. Wat is er gebeurd, waar is het huis gebleven en de bevers in de rode truien en wie zijn al die kinderen in rode bloesjes? De huidige beverleiding vertelt hun dat er nu een dorp Hotsjitonia bestaat met nieuwe bewoners. De oude leiding wil graag helpen vandaag en samen met alle scouts luiden ze het feestjaar voor de bevers in. 25 oudhollandse spelletjes op Bever niveau. Het werd een gezellige middag.

De partij van de Arbeid Nissewaard heeft zaterdagmiddag een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan Scouting Ruwaard van Putten. Zij kregen een pluim, een cheque van €250,00 die door een jonge Bever in ontvangst werd genomen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws