RTC-turnster Eva van Oeveren won een zilveren medaille in de turncompetitie van Voorne-Putten en Rozenburg. Foto: PR

RTC en WIK weren zich goed in TuCo Voorne-Putten

Actueel 371 keer gelezen

Westvoorne – De turnsters van RTC (Rockanje) en WIK (Oostvoorne) weerden zich goed in de turncompetitie georganiseerd door het rayon Voorne-Putten en Rozenburg. RTC won drie medailles, WIK won er vier.

De turncompetitie bestaat uit twee wedstrijden. Bij elke wedstrijd is er een prijsuitreiking en de beste van de 2 wedstrijden per categorie mag zich eilandkampioen noemen. De meiden van RTC Rockanje sleepten over twee wedstrijden gemeten bij elkaar drie medailles in de wacht. Eva van Oeveren werd bij allebei de wedstrijden tweede. Naomi Brobbel werd bij de tweede wedstrijd derde en plaatste zich hierdoor voor de toestelfinale. Hier haalde Naomi de tweede plaats op vloer. Voor WIK veroverde Liz Robertus zilver op zowel op balk als vloer. Blijke Bleeksma pakte brons op de brug ongelijk en voor Stella Oudejans was er zilver bij de sprong.