Afbeelding
Foto: stock

Samen zorgen voor een fijne en veilige jaarwisseling

Actueel 202 keer gelezen

Nissewaard - De gemeente werkt ook dit jaar samen met de politie en brandweer, het jongerenwerk en Reinis aan een veilige jaarwisseling.

De politie is ruim aanwezig in de hele gemeente en krijgt waar nodig assistentie van BOA's. De brandweer heeft in de jongerencentra voorlichting gegeven en veiligheidsbrillen uitgedeeld. Op last van de politie worden in winkelcentra Stadshart en Waterland toegangen en smalle doorgangen afgesloten, zodat er beter overzicht is en schade door vandalisme zoveel mogelijk wordt voorkomen. Ook wordt extra beveiliging ingezet voor de hele gemeente. Reinis haalt voor de jaarwisseling zoveel mogelijk restafval en pmd op en zal na de jaarwisseling vegen. Het Jongerenwerk bespreekt met jongeren de gevaren van illegaal vuurwerk en alcohol en zoekt tijdens oudejaarsnacht actief de jongeren in de gemeente op.

Bewoners kunnen ook hun steentje bijdragen aan een veilige en mooie jaarwisseling. Door alleen veilig vuurwerk te kopen en er zorgvuldig mee om te gaan, wordt de kans op ongelukken kleiner. Illegaal vuurwerk is verboden, niet getest en kan zwaar letsel veroorzaken. De gemeente vraagt u geen afval naast de containers te zetten en uw vuurwerkafval zelf op te ruimen. Dit mag bij het restafval.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws