Laura en Lola uit Oostvoorne trakteerden de bewoners van Leemgaarde op de vrijdag voor kerst op zelf gekochte, -verdiende en -verpakte chocolade. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Laura en Lola uit Oostvoorne trakteerden de bewoners van Leemgaarde op de vrijdag voor kerst op zelf gekochte, -verdiende en -verpakte chocolade. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Lola en Laura trakteren bewoners van Leemgaarde op kerstchocolade

Actueel 523 keer gelezen

Oostvoorne – Vorige week zaterdag zongen ze spontaan kerstliedjes. Twee achtjarige meisjes, zomaar midden op straat in Oostvoorne. En Lola en Laura werden door het publiek zo gul beloond voor hun zangkunsten, dat ze na afloop van hun optreden een leuk bedragje aan geld hadden ingezameld.

En dat was precies de bedoeling, want het idee om te zingen was ontstaan omdat de meiden geld nodig hadden om hun plannetjes voor de kerst te kunnen realiseren. Ze wilden graag iets doen voor de inwoners van Leemgaarde. Oliebollen bakken vonden ze maar niks, dat hoorde meer bij 'oud en nieuw'. Trakteren op kerstchocolaatjes. Dat moest het worden.

Vorige week vrijdag was de grote 'uitdeeldag'. De gekochte chocolade was van tevoren door de meiden in een leuke kerstverpakking gedaan, voorzien van een zelf geschreven tekst: 'Vrolijk kerstfeest van Laura en Lola'. De aangenaam verraste bewoners van Leemgaarde lieten zich de traktatie van de meiden goed smaken en Lola en Laura hadden de middag van hun leven…

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws