Het jongensteam -14 van BV Voorne werd kampioen.
Het jongensteam -14 van BV Voorne werd kampioen. Foto: PR

Basketballers BV Voorne -14 halen kampioenschap binnen

Actueel 131 keer gelezen

Brielle - Door een 93-32 overwinning op Berkel en Rodenrijs haalde het jongensteam -14 van BV Voorne een ronde voor het einde van de competitie het kampioenschap al binnen.

Berkel en Rodenrijs had bij winst op BV Voorne ook nog titelkansen, dus er stond druk op de kampioenswedstrijd die door uitloop van eerdere wedstrijden in de Brielse sporthal Dukdalf ruim een half uur later begon dan gepland.

Rommelig
Ondanks een rommelige warming-up was het van meet af aan duidelijk dat BV Voorne veel sterker was. In het eerste kwart liep de thuisploeg al uit naar een ruime voorsprong. De Brielse coaches zagen tot hun voldoening veel samenspel, goede loopbewegingen, strakke verdediging en plezier in het spel. BV Voorne kwam ook in de overige drie kwarten geen geen minuut in de problemen en liep alleen maar verder uit naar een uiteindelijke 93-32 zege.

Ontlading
Na de wedstrijd kwam de ontlading en waren er medailles en taart voor de kampioenen. Die in de komende competitie op een hoger niveau gaan spelen.