Afbeelding
Foto: PR

Feestelijke opening veld 3 bij voetbalvereniging OVV

Actueel 130 keer gelezen

Oostvoorne - De renovatie van veld 3 bij voetbalvereniging OVV is een feit. Op maandag 18 december vond de officiële opening plaats. Wethouder Paméla Blok-van Werkhoven van de gemeente Westvoorne verrichtte samen met voorzitter Andries Schouten van OVV en zo'n 120 voetballertjes de openingshandeling.

Ter gelegenheid van dit feestelijke evenement kregen de kinderen iets lekkers en werden in de kantine van OVV hapjes en drankjes geserveerd aan genodigden en omwonenden. Veld 3 van voetbalvereniging OVV was de afgelopen jaren zodanig verslechterd dat een grondige renovatie noodzakelijk was. De toplaag van het veld is verwijderd, vervolgens bemest en doorgezaaid. Daarnaast is een beregeningsinstallatie aangelegd.

In goed overleg met de voetbalvereniging en omwonenden is gekozen voor een haag als nieuwe natuurlijke terreinafscheiding. Wethouder Blok-van Werkhoven: "Wij zijn erg blij dat we deze grondige renovatie in samenwerking met OVV en omwonenden gerealiseerd hebben. Deze aanpak zorgt niet alleen weer voor veel voetbalplezier, maar is ook een mooi voorbeeld hoe we samen met de directe omgeving een renovatie realiseren waar iedereen achter kan staan."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws