Afbeelding

De Bibliotheek in Brielle verhuist!

Actueel 737 keer gelezen

Brielle - Nog even, dan verhuist de Bibliotheek in Brielle naar het Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aan de Reede 2A. Vanaf maandag 29 januari 2018 is iedereen daar van harte welkom!

Het samenwerken en wonen met meerdere partijen in één 'huis' biedt veel mogelijkheden. In DukdalfBRES werkt Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta nauw samen met haar nieuwe partners BREStheater en Sportcomplex Dukdalf. Daarnaast vind je er ook de speelotheek, de historische vereniging, het centrum voor vrijwilligerswerk en een horecagelegenheid. In de Bibliotheek in DukdalfBRES vind je een ruim aanbod op het gebied van lezen, leren, kijken & luisteren. Er is ruimte, waar je als bezoeker kunt werken of studeren. Hier word je omringd met een keuze aan informatieve boeken. Romans blijven bij veel bezoekers favoriet. Voor hen heeft de Bibliotheek straks de allernieuwste aanwinsten in huis. Aan de leestafel kun je terecht voor diverse dagbladen en tijdschriften. In de gezellige jeugdhoek komt een zeer uitgebreide collectie.

Praktische zaken
Op woensdag 17 januari 2018 is de Bibliotheek voor het laatst geopend in het welbekende Arsenaal in Brielle. Daarna is de vestiging enkele dagen gesloten in verband met de verhuizing. Vanaf maandag 29 januari 2018 is iedereen van harte welkom in de Bibliotheek in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES.

Volg de bibliotheek ook op facebook en twitter! Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta :www.bzhd.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws