Afbeelding
Foto: PR

Jubilarisfeest en sfeervolle kerstborrel

Actueel 322 keer gelezen

Brielle - De feestdagen naderen en het is een traditie geworden om de vrijwilligers die zich al een lange tijd inzetten voor alle klanten van Careyn de Plantage en Careyn 't Akcent, dan te eren tijdens het jaarlijkse jubilarisfeest. Maar liefst 16 jubilarissen werden dit jaar geëerd.

De volgende vrijwilligers werden in het zonnetje gezet:
35 jaar:       Ria Stam – van Ingen
30 jaar:       Aad Kroesen
25 jaar:       Jans Boshoven – Mol, Frans Niks, Leni Pelster, Ria Rooij–Grandia, Sjaan van der Velden, Marian Voogt – Bergwerff
12,5 jaar:    Berthy van Es – Dubois, Arie Groeneveld, Jannie Kosten, Iet van Heijningen, Fred de Ronde, Johan Schilperoord, Onny Voskamp–de Ruiter, Ria van Woerden

De vrijwilligers werden beloond middels een uniek beeld dat door de deelnemers van de keramiekgroep van CAC 't Akcent gemaakt is. Aansluitend was er een gezellig samenzijn met Troubadour Johan van Schobbelèr. Onder genot van een hapje en een drankje werd er door alle vrijwilligers luid meegezongen.  Het thema van deze dag was Gezelligheid! Het thema Dat zeker bij alle vrijwilligers past! Wij wensen alle vrijwilligers fijne feestdagen en een goed en gezond 2017!

Mocht u een ook een kijkje willen nemen binnen het vrijwilligerswerk bij Careyn de Plantage of op ons Activiteiten Centrum 't Akcent, maak dan een afspraak!
 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws