Afbeelding
Foto: PR

Dames BV Voorne boeken 4e overwinning op rij

Actueel 122 keer gelezen

Brielle - Na 3 overwinningen in november zijn de Brielse dames de decembermaand goed begonnen met een overwinning met 62-26 op middenmoter BV Binnenland uit Barendrecht. De dames van Binnenland konden niet met hun sterkste team aantreden, maar de vraag is of dat veel verschil had gemaakt gezien de huidige vorm van BV Voorne.

Goed nieuws was dat routinier Evelien Parlevliet weer kon spelen na een jaar blessureleed. Voorne begon met een felle man tot man verdediging en snelle aanvallen. Dit leidde tot een stand van 19-7 na een kwart van de wedstrijd. Na de tweede periode was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld met een ruststand van 37-14 in het voordeel van de Briellenaren.

De derde periode was, zoals zo vaak, de minste periode van de wedstrijd. Makkelijke kansen werden gemist en het spel werd wat slordiger. Omdat de verdediging zoals eigenlijk al het hele seizoen goed stond, werd het verschil maar iets kleiner en was de tussenstand 44-23.

In de 4e periode draaide het team weer op  volle toeren, waardoor het gat met Binnenland uiteindelijk nog 36 punten werd. Minke Blok werd  topscoorder met 15 punten, maar het hele team heeft weer een goede wedstrijd neergezet en misschien is er meer mogelijk dan de huidige 3e plaats.

15 december gaat Voorne op bezoek bij de Rotterdamse studentes van Baros..Dit is de laatste wedstrijd voor de winterstop. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws