Of het komende zondag net zo winters wordt als afgelopen zondag, is nog even afwachten...
Of het komende zondag net zo winters wordt als afgelopen zondag, is nog even afwachten... Foto: PR

Kerst op de Brielse Turfkade: de Foodtrucks komen weer!

Actueel 992 keer gelezen

Brielle - Door het grote succes van afgelopen zomer komt Toost Foodtrucks Festival terug tijdens Kerst in Brielle. De Foodtrucks staan er vanaf vrijdag 15 december van 15.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur, dit keer op de Turfkade.

Wat kun je allemaal verwachten? Er is super lekker eten bij de (nieuwe) foodtrucks, heerlijke warme dranken, er zijn kinderactiviteiten, live muziek vanuit de podiumwagen en een heerlijk verwarmde tent. Natuurlijk is er bij alle winkeliers en horeca in de hele binnenstad ook van alles te doen. Er is een kerstkoor, de botteliers zijn er met warme Glühwein en chocomel, de altijd vrolijke kerstman in zijn arrenslee rijdt rond, op het Wellerondom is een sfeervol kersttafereel te vinden, de paardentram rijdt en ook deze week kan er op zaterdag worden geboekt voor de "Warme Winterwandeling op Wielen". Kijk op Facebook Gidsengroep Brielle, hierop staat precies hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Op zondag verzorgen de gidsen een spannende wandeling door de binnenstad. Er komen diverse gastoptredens en de winkeliers komen met speciale acties op de Brielle Spaart Klantenkaart. Op de Markt staat de Oud-Hollandse Oliebollenkraam, Libertatis geeft kleine concerten in theaterschool "De Wildeman", veel winkels staan buiten met een kraam en natuurlijk is er ook weer het onderdeel "In Elke Tent een Talent". Hier staan aanstormende talenten met hun producten klaar om iedereen mee te laten genieten van hun prestaties. Voor het origineelste talent ligt er een mooie prijs te wachten. In de stad hangen overal programma's, maar ook op de website Beleef Brielle en op Facebook Beleef Brielle is alle informatie te vinden voor het komende weekend. Kerst in Brielle, dat moet je meemaken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws