Afbeelding

Wim Smit lijsttrekker D66-Brielle

Actueel 329 keer gelezen

Brielle - Op de Algemene Leden Vergadering van D66 Voorne is Wim Smit door de Brielse leden gekozen als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De afgelopen vier jaar was hij fractievoorzitter van zoals hij zelf zegt: "een zeer enthousiaste fractie bestaande uit gemeenteraadsleden, commissieleden en adviserende betrokken leden".

Hoewel er in de afgelopen coalitie periode goede stappen gezet zijn, is er nog veel te doen op het gebied van duurzaamheid, wonen (sociale woningbouw, bouw voor jongeren en senioren) en leven (sociaal en veilig wonen), onderwijs, sport en het culturele leven. Ontwikkelen van verdere inwoners participatie en de leefbaarheid van Vierpolders, Zwartewaal en Brielle, zijn onderwerpen die de volle aandacht moeten krijgen. Kortom er is nog genoeg te doen.

De kandidatenlijst van D66 Brielle bestaat verder uit: 2. Ingrid Dudink, 3. Richard de Zoete, 4. Henry Rijstenbil, 5. Rien Olijve, 6. Marianne Wolters, 7. Theo Horbach, 8. Kees de Groot, 9. Dick Verbeek en 10. Arielle Verbeek.

Op de ALV is tevens het verkiezingsprogramma vastgesteld. Een uniek programma omdat ze samen met de andere fracties op Voorne - Hellevoetsluis en Westvoorne -een algemeen Voorns deel hebben en een Brielse paragraaf. Op de website www.d66-brielle.nl vindt u het programma en deze site houdt u tevens op de hoogte van al het verkiezingsnieuws .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws