Afbeelding
Foto: PR

5-jarig jubileum van Brielse Sinterklaashuis groot succes!

Actueel 201 keer gelezen

Brielle - Ondanks dat Sinterklaas dit jaar iets later naar Nederland kwam en daardoor ook maar twee weken in het Brielse Sinterklaashuis kon wonen, was ook dit jaar het aantal bezoekersaantal ongekend hoog.

In totaal zijn bijna 7.000 bezoekers naar Brielle gekomen om in het Arsenaal een kijkje te nemen in het Brielse Sinterklaashuis. Vanaf de opening op maandag 20 november tot het laatste openingsuur op zondag 3 december, was het Sinterklaashuis volledig uitverkocht! De bezoekers kwamen niet alleen uit heel Voorne- Putten, maar ook zelfs uit Amsterdam, Utrecht, Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Er was zelfs bezoek uit België!

Annemiek Balm en Manuela Frerichs, de initiatiefneemsters van het Brielse Sinterklaashuis, kunnen trots zijn dit jubileum. " Het thema "Feest in het Sinterklaashuis" was een groot succes. Dankzij de vele vrijwilligers die heel hard in het huis hebben gewerkt, hebben wij iedere dag feest kunnen vieren !", aldus Annemiek. "Het prachtige monumentale Arsenaal is voor de derde keer het onderkomen van Sinterklaas geweest, echt een droomlocatie, "zegt Manuela, "Wij zijn dan ook heel erg blij, dat wij ook in 2018, het Arsenaal als Sinterklaashuis mogen gebruiken! Dus de voorbereidingen voor 2018, kunnen wat ons betreft alweer starten! Op naar 2018!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws