Burgemeester Mirjam Salet kwam het Bruidspaar feliciteren.
Burgemeester Mirjam Salet kwam het Bruidspaar feliciteren. Foto: Wilma Schout

Van een huwelijk kwam een huwelijk

Actueel 339 keer gelezen

Spijkenisse -  Burgemeester Mirjam Salet heeft vandaag het bruidspaar van der Zwart - Dijkhuizen gefeliciteerd met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Kees van der Zwart en Leny Dijkhuizen stapten op 3 december 1957 in Den Haag in het huwelijksbootje. Het diamanten paar heeft dit gisteren gevierd met hun kinderen, kleinkinderen, broers en zussen. Aanvankelijk wilden ze geen feest vieren, maar zij werden verrast door hun kinderen en uitgenodigd voor een heerlijke brunch bij hun zoon thuis. Hier was de hele familie aanwezig, in totaal waren ze met zo'n 25 à 30 personen.

Kees en Leny hebben elkaar ontmoet op het huwelijksfeest van een nicht van Leny. Leny kwam uit Scheveningen en Kees uit Den Haag. Omdat Kees gelegerd was in Ermelo en ook regelmatig weg moest voor oefening, zagen ze elkaar tijdens hun verkeringstijd soms weken niet. Na twee jaar verkering hebben ze zich verloofd, een jaar later trouwden ze en gingen wonen in Den Haag.

Hoe het meneer en mevrouw Van der Zwart verder verging tijdens hun huwelijk, leest u deze week in de papieren editie van Groot Nissewaard.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws