Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Eerste wedstrijd van G-team VV Brielle

Actueel 390 keer gelezen

Brielle - Sinds september traint er op dinsdagavond op het Geuzenpark een groep jongeren die valt onder de categorie G-voetbal. Onder leiding van Pim Mulder, Jeffrey Straver en Marchel van der Burgh wordt er fanatiek getraind. De trainingsgroep bestaat voornamelijk uit bewoners van de zorgboerderijen "De Catharinahoeve" en "De Voornse Hoeve".

Op dinsdag 21 november speelde de trainingsgroep haar eerste echte wedstrijd tegen het G-team van VV Vlotbrug. Onder grote publieke belangstelling werd er om 19.15 uur afgetrapt. Al snel bleek er een groot krachtsverschil te zijn tussen de meer ervaren Vlotburgers en Brielle. Ondanks een aantal fraaie reddingen van doelman Steven was de ruststand 1-8 in het voordeel van Vlotbrug.

In de tweede helft kwam Brielle wat beter voor de dag en kreeg men slechts drie doelpunten te incasseren en werd er door de Brielse voetballers nog eenmaal gescoord. Het doelpunt werd gevierd als een landskampioenschap. Om 20.30 uur floot scheidsrechter Hans Kortland af en volgde er nog een penaltyserie waarbij Vlotbrug iets succesvoller was. Na afloop bedankten de spelers elkaar voor de geweldige wedstrijd.

De avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn, waarbij onder het genot van een drankje en een broodje nog flink werd nagepraat over deze bijzondere avond. De consumpties werden gesponsord door Business Clubvoorzitter Daan van der Ent van Topmovers. Een woord van dank is op zijn plaats voor de dames Marjan Schoors en Lies Omlo die verantwoordelijk waren voor de verzorging van de inwendige mens. Al met al was het een fantastische avond!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws