Afbeelding
Foto: www.techniekbeeldbank.nu.
vacature

Service Monteur Industrie bij Kenbri Fire Fighting

Actueel 188 keer gelezen

Numansdorp - Kenbri Fire Fighting levert, onderhoudt en verhuurt alles op het gebied van professionele brandbestrijding. Kenbri Fire Fighting is een organisatie die zich kenmerkt door een open en informele bedrijfscultuur en een zeer pragmatische, no-nonsense aanpak. Jouw standplaats is onze hoofdvestiging in Numansdorp waar ca 125 van de totaal 150 medewerkers werkzaam zijn.

Als service monteur van onze afdeling industrie verricht je dagelijks werkzaamheden op de locaties van onze klanten. Dit zijn voornamelijk (petro)chemische (opslag)bedrijven in de Europoort. Hier voer je inspecties, keuringen, testen, preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden en installatiewerkzaamheden uit aan blusleidingnetten en SVM (schuim vormende middelen) systemen. Je verricht daarnaast soms enkele voorbereidende werkzaamheden in onze werkplaats in Numansdorp. Je bent werkzaam binnen een klein team van enthousiaste collega's.

Is de geschetste functie niets voor jou, maar ken je iemand die er perfect in past? Deel deze vacature dan met hem of haar. Lees hier meer over de vacature of SOLLICITEER direct via de link!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws