Afbeelding
Foto: stock

Abbenbroek zakt naar kelder vierde klasse

Actueel 354 keer gelezen

Zwartewaal - Abbenbroek lijkt de kelderrol van Zwartewaal en Vierpolders in voorgaande jaren in de vierde klasse van hen te hebben overgenomen nu zij met een 5-1 (2-1) nederlaag zijn weggevaagd door Zwartewaal.

'We hebben zonder enige excuses aan te voeren kansloos verloren van Zwartewaal', wees teammanager Marco van Dien op de harde feiten. 'Na een kwartier spelen stonden we al met 2-0 achter en mochten we blij zijn dat het geen 4-0 werd. We kwamen zowaar door een benutte strafschop (Jordy de Looze, DR) even in de wedstrijd omdat Zwartewaal, nog zonder enige tegentreffer even wat onrust vertoonde. We probeerden tijdens de rust wat meer vooruit te willen forceren, maar bij 3-1 was het over en uit en mochten we met 5-1 niet eens mopperen. Mentaal zit het even niet goed, maar we komen er bovenop, weten ook dat we een zware competitiestart hebben gehad.'

Abbenbroek: Bob van Lieshout; Jean Paul Kers, Jordi de Looze, Mark Snijder, Ivan Schotte (60. Wouter Landman); Dennis Holsteijn (80. Nick van Hennik), Kevin Dijksman, Glenn van der Graft; Roy Verwijs, Jeroen Eerland, Mark Bubberman (46. Walid el Valentin).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws