Een lekker vooruitzicht...pruttelende pompoensoep...!
Een lekker vooruitzicht...pruttelende pompoensoep...! Foto: PR

Gruwelijke slachting onder halloweenpompoenen!

Actueel 184 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 21 oktober rijdt de tractor van het Halloweenteam stapvoets door de binnenstad van Brielle. Vanaf 12.00 uur worden pompoenen uitgedeeld aan alle winkeliers en horeca die zich langs de route van de Halloween Spooktocht bevinden.

In aanloop naar de Halloween Spooktocht op 27 oktober storten de ondernemers zich in de loop van de week, het kan niet te vroeg….. fanatiek op de aan hen uitgereikte pompoenen. Wie maakt dit jaar de meest lugubere en afstotelijke creatie? De pompoenen worden beoordeeld op vrijdag 27 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur…….Om vast in de stemming te komen deelt het Halloweenteam op 21 oktober ook warme en verse pompoensoep uit aan iedereen die daar zin in heeft. Er zijn soep- en halloweenpompoenen te koop vanaf de tractor evenals uitsnijgereedschap.

Halloween spooktocht

De Halloween Spooktocht is op vrijdag 27 oktober en het thema is: "De Klokkenluider van de Brielse Dom". Meteen na afloop van de tocht worden er prijzen uitgereikt aan de griezeligste deelnemers, aan de bewoners van het engste huis en aan de maker van de meest afschrikwekkende pompoen.

Kijk op Facebook Halloween in Brielle voor alle informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws