Afbeelding
Foto: PR

Nieuwbouwplan Nieuwland Oost bijna af

Actueel 149 keer gelezen

Brielle - Eind augustus startte de bouw van de laatste 13 eengezinswoning in nieuwbouwplan Nieuwland Oost. Als deze huizen staan, is de wijk af. Vrijdag 13 oktober werd dit officieel gevierd en daar was Wethouder André Schoon bij aanwezig. Hij heeft een eerste aanzet gedaan voor het realiseren van de buitenmuren door het metselen van enkele stenen.

Na de officiële handeling op de bouwplaats verzamelden alle genodigden zich in de tent aan de Landvoogdes. Er werden enkele mooie speeches gehouden en daarna maakten buren enthousiast nader kennis met elkaar.

Bouwen aan toekomstdromen

Paul Becht, ontwikkelmanager bij BPD, vertelt waarom deze bijeenkomst zo bijzonder is. ,,Als we starten aan een ontwikkeling, hebben we een doel voor ogen. Dit is het moment dat we letterlijk aan de toekomstdroom van de kopers gaan bouwen. Die blije, trotse gezichten, daar doen we het voor. Daarbij is Nieuwland Oost, als deze huizen staan, af. 12 jaar zijn we actief geweest in dit gebied en nu is het een fantastische wijk geworden met 450 nieuwbouwhuizen en veel gelukkige bewoners''.

Nieuwland Oost verrijkt Brielle

Wethouder André Schoon spreekt van een verrijking voor Brielle ,,In 2005 zijn we in Brielle begonnen met de bouw van deze veelbelovende nieuwbouwwijk. Met de bouw van de laatste 13 woningen is de eindsprint voor de realisatie van Nieuwland Oost gestart. Het resultaat mag er absoluut zijn. Nieuwland Oost is een prachtige wijk geworden en een verrijking voor Brielle''.

Nieuwland-Oost karakteristiek en comfortabel

Nieuwbouwwijk Nieuwland-Oost in Brielle leeft! Een nieuwe wijk waar Midden in de wijk een groot speelveld is met diverse speeltoestellen en waar aan de rand een school voor voortgezet onderwijs ligt. De sportvelden liggen op een steenworp afstand. De architectuur van de woningen is geïnspireerd op het pittoreske stadshart even verderop. Op die manier is de charme van Brielle ook in deze nieuwe wijk voelbaar. Nieuwland-Oost wordt ontsloten via de A15, de N57 en Groene Kruisweg. Dat betekent dat de bewoners zo in Delft, Rotterdam, het Botlekgebied, de Maasvlakte of de recreatiegebieden aan het Brielse Meer en het Oostvoornse Meer zijn.

Over BPD

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken die zelf ook leven: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 320.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Voor meer informatie: www.bpd.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws