Van ODI deden 18 deelnemers mee in alle leeftijdscategorieën
Van ODI deden 18 deelnemers mee in alle leeftijdscategorieën Foto: PR

ODI in de prijzen bij individuele springwedstrijd

Actueel 192 keer gelezen

Rozenburg - Afgelopen zaterdag heeft ODI meegedaan aan de eerste individuele springwedstrijd voor recreanten in Rozenburg georganiseerd door gymnastiekvereniging Excelsior.

Van ODI deden 18 deelnemers mee in alle leeftijdscategorien. Er werd gesprongen op trampoline, trampoline / kast of Pegasus en langemat. De odianen hebben mooie sprongen laten zien en dat werd beloond met vele medailles. Bij elkaar hebben ze 21 medailles gewonnen!

De winnaars bij het onderdeel trampoline: 1 ste prijs -Izzy Pynnaken, Nova de Peuter,Sophie Schuurhuis, 2 de prijs - Yorick Schuurhuis,Madelief Kok,Cynthia van de Polder, 3 de prijs - Irene Klok, 4 de prijs- Dune de Peuter,Myrthe Kramer,Lisa van Ravens. Bij het onderdeel trampoline kast/ Pegasu: 1 ste prijs -Izzy Pynnaken, 2de prijs - Nova de Peuter,Kyra Zuidwijk,Irene Klok. Bij het onderdeel langemat: 1 ste prijs-Emma van Sliedrecht ,Madelief Kok,Irene Klok, 2 de prijs-Nova de Peuter, 3 de prijs-Myrthe Kramer,Lisa van Ravens, 4 de prijs-Dune de Peuter.

De andere deelnemers,Stein Snikkers,Steffi Langestraat,Max Beusmans,Lisa van der Velde,Vera den Adel en Julia Poli vielen helaas niet in de prijzen! Het was een gezellige wedstrijd en iedereen ging met een mooi diploma en vaantje naar huis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws