De BN-ers speelden met de 18 deelnemers een bedrag van € 2545,= bij elkaar
De BN-ers speelden met de 18 deelnemers een bedrag van € 2545,= bij elkaar Foto: Martinique Nederend

BN-ers golfen jaarlijks voor de Health Promoters

Actueel 185 keer gelezen

Brielle - Vrijdag 1 september jl. sloeg Harold Robles, één van de oprichters van Health Promoters, de eerste golfbal tijdens het speciale golfevenement voor de Health Promoters op Golfbaan Kleiburg.

Om hem heen staan, zoals ook buiten de golfbaan blijkt, veel mensen voor hem klaar om zijn missie te kunnen volbrengen in de townships van Zuid-Afrika. Dat is zorgen voor gezondheidseducatie in de townships om ziektes als diarree te voorkomen. Veel kinderen sterven aan dit soort ziektes. Verschillende bekende Nederlanders hebben inmiddels een goede band met de mensen achter de Health Promoters en wilden graag meedoen met als inzet; geld ophalen voor Health Promoters in Zuid-Afrika.

Ben Cramer, Mariska van Kolck, Klaas Wilting, Howard Komproe, Tom Okker en Willy van de Kerkhof speelden met de 18 deelnemers, een bedrag van € 2545,= bij elkaar. Bij de afsluiting met een echt Zuid-Afrikaanse braai was ieders conclusie dat dit een jaarlijks event moet worden.

Een impressie ziet u op de website www.Golf4Health.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Health Promoters zodat u op de hoogte bent voor het 2egolfevent in 2018.

Foto: Matinique Nederend

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws