Society zanger Ger Vos zette vorige week donderdagmiddag het Catharina gasthuis op zijn kop (Foto: Jos Uijtdehaage)
Society zanger Ger Vos zette vorige week donderdagmiddag het Catharina gasthuis op zijn kop (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Catharina Gasthuis gaat los met Ger Vos!

Actueel 456 keer gelezen

Brielle - In de aanloop naar zijn zesde concert in het nieuwe Luxor in Rotterdam op 27 november verraste Ger Vos de bewoners van het Catharina Gasthuis. In zijn woonplaats Brielle gaf hij in het gasthuis vorige week een geweldig mini concert. Evenals de vorige edities stond ook nu weer het goede doel centraal.

In samenwerking met Careyn en sponsors uit het bedrijfsleven en duizend betalende gasten is het weer mogelijk gemaakt om 500 eenzame ouderen gratis uit te nodigen voor een compleet avondje uit. Ger wordt ook dit jaar weer begeleid door het fantastische orkest van Guido's Orchestra, beter bekend van de Symphonica in Rosso concerten met Diana Ross, Lionel Ritchie en uiteraard Marco Borsato.

Ger deed dit optreden samen met zijn muzikale vriend Hans Vrekke en dat was een perfect duo deze middag. Er waren weer heel veel blije gezichten en meezingende bewoners en waar het kon werd ook nog een polonaise gelopen.

Kortom, een prachtige middag voor de bewoners van onze gouden generatie!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws