Olympia is de competitie uitstekend gestart met een klinkende 18-9 overwinning tegen OJC.
Olympia is de competitie uitstekend gestart met een klinkende 18-9 overwinning tegen OJC. Foto: Peter de Jong

Olympia kent uitstekende seizoenstart in vierde klasse

Actueel 129 keer gelezen

Spijkenisse- Olympia wil het puntloze veldseizoen in het achterliggende jaar volledig wegpoetsen door dit seizoen mee te strijden om de verloren plek in de derde klasse weer snel te heroveren.

Welnu, de ploeg van Peter Buitendijk deed het op het Olympiapark uitstekend door OJC met een 18-9 (12-6) overwinning terug te wijzen. 'Dit was een mooie zege, goed voor het zelfvertrouwen', sprak de coach van de Olympianen opgelucht. 'We hebben ons geliefde spelletje door zo groot mogelijk te spelen en vandaar uit de kans te pakken tot "het schot" goed uitgebuit. In de derde klasse werden we daarmee afgetroefd, maar een klasse lager merk je dat ons spelletje beter tot zijn recht komt.' Olympia speelde vooral in de eerste helft goed, nam een riante voorsprong van 12-6, die zij in de tweede helft verder uitbouwden naar 18-9. 'We hebben een prima voorbereiding gehad, wonnen met 15-10 van Scheldevogels, de club waar we vorig jaar nog met 19-12 van verloren. Daarnaast hebben we nog vier oefenwedstrijden gespeeld, waarvan we er twee hebben gewonnen. De goede voorbereiding hebben we gestalte gegeven in de eerste competitiewedstrijd, een opsteker, goed voor de moraal.'

Olympia: Shane van Bree, Mitchell Bodde (3 keer), Nadine van der Steen (2 keer), Tanya van Buren (2 keer); Eline van der Wacht (1 keer), Nienke Kros (2 keer), André van der Wacht (4 keer), Jan Voogt (4 keer).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws