Sjoerd van Vilsteren Irechtsonder), speler van het nationale rolstoelteam dat zilver won tijdens het WK 2017, woonde de clinics bij.
Sjoerd van Vilsteren Irechtsonder), speler van het nationale rolstoelteam dat zilver won tijdens het WK 2017, woonde de clinics bij. Foto: Mirjam Bakkes

Mirjam Bakkes haalt basketbaltoppers naar Brielle

Actueel 300 keer gelezen

Brielle - Ze heeft het gefikst, Mirjam Bakkes. De wedstrijdsecretaris en trainer bij basketbalvereniging Voorne, liet zaterdag tijdens Bruisend Brielle haar passies, Basketbal en rolstoelbasketbal, samenkomen

Op de Turfkade was plaats gemaakt voor een professioneel basketbalveld. Waar clinics werden gegeven voor iedereen die mee wilde doen.

Clinics
Wethouder Wilbert Borgonjen gaf het startsein werden voor de clinics rolstoelbasketbal, waaraan onder anderen toprolstoelbasketballer Ingmar Halbersma uit Heerenveen en international Sjoerd van Vilsteren hun medewerking verleenden. De tweede divisiespelers Ingo Rutting uit Maassluis en Annabel Joziasse uit Vlissingen begeleidden de clinics 3x3 basketbal, die de rolstoelclinics afwisselden.

Contacten
Omdat Mirjam Bakkes naast haar verenigingswerk voor BV Voorne ook scheidsrechter is op hoog niveau - zij fluit eredivisiewedstrijden t/m 16, senioren 2e divisie landelijk en eredivisie rolstoelbasketbal - kon ze haar netwerk aanwenden om BV Voorne tijdens Bruisend Brielle op de kaart te zetten.

Droom
Een andere droom van MIrjam is om 3x3 basketbal en rolstoelbasketbal bij BV Voorne mogelijk te maken. En wie weet lukt dat, want als Mirjam gaat dromen….

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws