Brielle 10 is na het kampioenschap van vorig seizoen gepromoveerd tot Brielle 4...
Brielle 10 is na het kampioenschap van vorig seizoen gepromoveerd tot Brielle 4... Foto: PR

Titel maakt van Brielle 10 in het nieuwe seizoen Brielle 4

Actueel 236 keer gelezen

Brielle - Het inmiddels alweer bijna vergeten kampioenschap van het tiende elftal van VV Brielle was op 't Geuzenpark aanleiding om de kampioenen voor de competitie van het nieuwe seizoen in te schrijven als het vierde elftal.

Reden voor de van '10 naar 4' ge- promoveerde spelers om na dat geweldige seizoen opnieuw een feestje te vieren. Met een zomerse barbecue werd terug geblikt op het kampioensseizoen en alvast vooruit gekeken naar de nieuwe competitie.

Vriendenteam
Het Brielse vriendenteam was afgelopen competitie nauwelijks te kloppen en met een doelsaldo van +47 en een wedstrijd minder gespeeld waren ze al ver voor de laatste speelronde niet meer in te halen. Dat bij de laatste wedstrijd de tegenstander niet kwam opdagen maakte het gemis van de bloemen er niet beter op, maar het team is jong en flexibel en blijft het komende seizoen nagenoeg bij elkaar.

Geuzenvlag
Onder de Geuzenvlag van Brielle worden ze het vierde elftal dat in de zesde klasse gaat voetballen. Elk jaar komt de lat wat hoger te liggen, maar Brielle 4 is ervan overtuigd dat er met plezier en enthousiasme goed meegedraaid kan worden. De VV Brielle heeft genoten van het 'oude tiende' en wenst de mannen van het 'nieuwe vierde' opnieuw een fijn en sportief seizoen toe.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws