De hele dag was er van alles te zien (Fotografie: Jos Uijtdehaage)
De hele dag was er van alles te zien (Fotografie: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Bruisend Brielle weer een daverend succes

Actueel 142 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag 26 augustus jl. is Bruisend Brielle, mede door het geweldige weer, zeer succesvol verlopen. Duizenden mensen wisten Brielle te vinden. Er was dan ook heel veel te zien en beleven in Brielle. De woonbeurs werd al vroeg druk bezocht, er werden een aantal nieuwbouwprojecten in Brielle gepresenteerd en belangstellenden konden hier alle informatie verkrijgen.

De Kunstmarkt in en rondom de st. Catharijnekerk trok veel belangstellenden evenals de verschillende culturele instellingen, liefhebbers van oude voertuigen en machines konden genieten van de classic cars, oude tractoren en oude machines.

Sporten beoefenen zoals tennis, golf, basketbal, tafeltennis en atletiek. of kijken bij de modelvliegclub die demonstraties gaf. Er was een duurzame en streekproducten markt waar geïnteresseerden informatie kon krijgen of de heerlijke streekproducten kopen. De winkeliers organiseerden modeflitsen op de Markt.

Na twee jaar afwezigheid is het de organisatie dit jaar wel gelukt om havenactiviteiten te organiseren. Dit werd zeer gewaardeerd en trok veel belangstelling. Historische schepen die ter bezichtiging lagen en/of demonstraties gaven, gezellige maritieme en andere kraampjes op de kade, de 1 april vereniging die rondvaarten met de Prince Admirael verzorgde en nog veel meer. Het warme weer zorgde ervoor dat ook de terrassen aan de haven op veel belangstelling kon rekenen. Tevens organiseerde de Brielse Roeiclub een Brielse Maas race vanuit de haven.

Na het dagprogramma heeft de horeca het stokje over genomen met optredens en gezelligheid. De terrassen waren overvol en het bleef nog heel lang gezellig in Brielle.

De organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagde 12e editie Bruisend Brielle en is dankbaar met zoveel steun van de vele deelnemers, organisaties en vrijwilligers die zich elk jaar vol enthousiasme inzetten. Op naar een volgende editie!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws